LunArt

LUNART SPC/VINYL FLOORING

A LunArt SPC Flooring márkanév egyet jelent a magas minőséggel, a felhasználóbarát megoldásokkal és a stílusos megjelenéssel. Küldetésük, hogy 20 éves szakmai ta hpasztalatukra támaszkodva olyan tökéletes melegburkolatokat hozzanak létre, melyek követik az aktuális trendeket, kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelke...

LUNART SPC/VINYL FLOORING

A LunArt SPC Flooring márkanév egyet jelent a magas minőséggel, a felhasználóbarát megoldásokkal és a stílusos megjelenéssel. Küldetésük, hogy 20 éves szakmai ta hpasztalatukra támaszkodva olyan tökéletes melegburkolatokat hozzanak létre, melyek követik az aktuális trendeket, kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek. Minden tekintetben környezetbarát és biztonságos. Megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak.

Mindezt szemelőtt tartva született meg a LUNART NIRVANA SPC COLLECTION, amely újgenerációs SPC/Vinyl vízálló padlókat sorakoztat fel. A kollekcióban megtalálható fahatású és kőhatású padlók, melyek 100%-ban vízállóak ezáltal minden helyiségben, akár fürdőszobába, konyhába is burkolhatóak. Előnyük, hogy könnyen tisztántarthatóak, portaszító hatással rendelkeznek Mi több antibakteriális, flatátmentes és újrahasznosítható tulajdonságainak köszönhetően bátran kijelenthetjük, nem csak az egészség szempontjából biztonságosak, de környezetbarátak is.  

More

LunArt  8 termék

oldalanként
1 - 6 (összesen 8)
1 - 6 (összesen 8)

LunArt

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Címkék