Amelia

Érezze az egzotikus természet illatát, gyönyörködjön színeinek gazdagságában, és hallgassa meg a trópusi erdő legtávolabbi zugaiból áradó, izgalmas dallamokat. Mindezt az egyedülálló PARADYZ AMELIA kollekciónak köszönheti, amely egy mesés tengeri kirándulásra viszi a Karib-tenger szigeteinek partjára. A fali kerámia csempék eredeti megjelenésükn...

Érezze az egzotikus természet illatát, gyönyörködjön színeinek gazdagságában, és hallgassa meg a trópusi erdő legtávolabbi zugaiból áradó, izgalmas dallamokat. Mindezt az egyedülálló PARADYZ AMELIA kollekciónak köszönheti, amely egy mesés tengeri kirándulásra viszi a Karib-tenger szigeteinek partjára. A fali kerámia csempék eredeti megjelenésüknek (lenyűgöző panel növény- és fauna motívumokkal) és a dzsungel motívum (zöld, korall, türkiz) által ihletett élénk színpalettának köszönhetően még varázslatosabbá és vonzóbbá teszik a belső tereket. A matt alaplapok 25x75 cm-es méretben és az PARADYZ AMELIA kollekció díszítőelemei igazán mesteri stílusban ízléses avantgárd érzéssel töltik meg a teret.

Paradyz Amelia Bianco 25x75 csempe, Paradyz Amelia Blue 25x75 csempe, Paradyz Amelia Coral 25x75 csempe, Paradyz Amelia Colour Mix Dekor 25x75 dekor.

More

Amelia  7 termék

oldalanként
1 - 6 (összesen 7)
1 - 6 (összesen 7)

Amelia

Gyártók

Üzleteink

Beszállítók

Nincs beszállító

Címkék